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Homostachydrine (pipecolic acid betaine) as authentication marker of roasted blends of Coffea arabica and Coffea canephora (Robusta) beans
2016-01-01 Servillo, L.; Giovane, A.; Casale, R.; Cautela, D.; D'Onofrio, N.; Balestrieri, M. L.; Castaldo, D.
Ruminant meat and milk contain δ-valerobetaine, another precursor of trimethylamine N-oxide (TMAO) like γ-butyrobetaine
2018-01-01 Servillo, L.; D'Onofrio, N.; Giovane, A.; Casale, R.; Cautela, D.; Castaldo, D.; Iannaccone, F.; Neglia, G.; Campanile, G.; Balestrieri, M. L.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Homostachydrine (pipecolic acid betaine) as authentication marker of roasted blends of Coffea arabica and Coffea canephora (Robusta) beans | 1-gen-2016 | Servillo, L.; Giovane, A.; Casale, R.; Cautela, D.; D'Onofrio, N.; Balestrieri, M. L.; Castaldo, D. | |
Ruminant meat and milk contain δ-valerobetaine, another precursor of trimethylamine N-oxide (TMAO) like γ-butyrobetaine | 1-gen-2018 | Servillo, L.; D'Onofrio, N.; Giovane, A.; Casale, R.; Cautela, D.; Castaldo, D.; Iannaccone, F.; Neglia, G.; Campanile, G.; Balestrieri, M. L. |
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